Gezondheidscentrum Kapelhof: 076-3030312

Paramedisch Centrum Heusdenhout: 076-5873300

snoeren.dekruif@gmail.com

Team Logopediepraktijk Snoeren & De Kruif

Bij ons wordt u geholpen door vakkundige en professionele logopedisten. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide opleidingen beschikken onze logopedisten over de juiste kennis om iedere patiënt vakkundig en snel te helpen.

Logopediepraktijk Snoeren & De Kruif is:
Team logopediepraktijk Snoeren & De Kruif
Ingrid Snoeren

Ingrid Snoeren

Lees meer

Ingrid Snoeren werkt sinds 1990 met veel plezier in de vrije vestiging. Zij heeft daarnaast werkervaring in het speciaal onderwijs en binnen de polikliniek van een algemeen ziekenhuis.

Over het werken in deze praktijk zegt zij:
"Al werk ik meer dan 25 jaar als logopedist in de praktijk, het is nooit saai. Het werken met kinderen èn volwassenen, het leveren van "maatwerk" waarbij elke keer weer een andere persoon en zijn omgeving centraal staat, het creatief bezig zijn met spraak en taal, het samenwerken met mijn collega-logopedisten en met andere disciplines, alles wat komt kijken bij het runnen van een praktijk: ik houd van de afwisseling en het bovenstaande maakt dat ik nog steeds vind dat ik het mooiste beroep heb dat er bestaat!".

Ingrid is ingeschreven in het Register Stotteren van de NVLF en gecertificeerd Lidcombe therapeut. Zij heeft in de loop der jaren nascholing gevolgd op diverse gebieden. Ze behandelt graag kinderen en volwassenen met spraak-taalproblemen, stemstoornissen, slikstoornissen en afasie.

Collega's zeggen over Ingrid:
"Ingrid is een openhartige collega die ook goed kan luisteren. Zij is creatief en is met haar "helikopterview" voortdurend op zoek naar verbetering binnen zichzelf, de cliënt en de praktijk".

Wat cliënten aangeven:
"Ingrid is een deskundig, prettig persoon bij wie ik mij meteen thuis voel".
"Ingrid gaf mij de goede tools om ondanks mijn afasie goed te kunnen communiceren".
"Ik weet dankzij Ingrid hoe ik kan omgaan met het stotteren van mijn kind".